Duivendag 2023

Graag nog even napraten en helemaal op de hoogte blijven van de nieuwe ontwikkelingen? Habru biedt u de mogelijkheid dat te doen met een aantal coryfeeën uit onze sport tijdens de 12e ‘Habru duivendag’ op zaterdag 14 oktober 2023 van 11.00 tot 15.00 uur.

Habru is inmiddels veel meer dan duivensport alleen; duivenminnend Nederland heeft een speciale plek in ons hart. Daarom de ‘Habru Duivendag’. Met naast een kijkje in de Habru keuken onder andere een spectaculair forum, met Gert-Jan Beute als forumleider en vier toonaangevende forumleden achter de tafel om al uw vragen te beantwoorden.

Naast het forum kunt u alle producten van Habru bekijken en daarbij wordt de inwendige mens natuurlijk niet vergeten. Als klap op de vuurpijl sluiten we de dag in stijl af met een spectaculaire verloting. Net als vorig jaar komt de opbrengst van deze verloting volledig ten goede aan Stichtning Bergh in het Zadel voor de kankerbestrijding..

Het forum begint om 12:30 uur. Wij raden u aan tussen 11.00 en 12.00 uur bij ons in Doetinchem te zijn, de deur gaat open vanaf 11.00 uur. U kunt zich aanmelden bij de hoofdingang waar u consumptiemunten en loten kunt kopen. Net als voorgaande jaren staat tot 12:00 uur de koffie klaar (gratis) en zijn andere (alcoholische) consumpties te koop, evenals broodjes en soep.


De forumleden van 2023 worden in de loop van 2023 bekend gemaakt.

Vorige edities

Aftermovie 12e Habru Duivendag 2022

De 12e Habru duivendag in 2022 was wederom een groot succes. Foto's van deze Habru Duivendag vind je in ons fotoboek of bekijk de film van deze dag.